Кои сме ние?

Днес Бувелко ЕАД е една от най-бързо развиващи се  български производствени компании в машиностроителния сектор, специализиран в обработка на листов материал, металообработка и заваряване на разнообразни метални конструкции.

БУВЕЛКО  е  все още млада,  Българска Заваръчна Компания – основана през 2018 г., която  бързо се разраства благодарение на собствения си успех. Успехът ни се дължи на нашият опит с металите, нашата гъвкавост и нашето солидно техническо познание.

Благодарение на нашето желание и висока квалификация, ние произвеждаме продукти  не само за компании тук в България, но и за различни компании и клиенти в други Европейски страни.

Защо да изберете Бувелко ЕАД?

Изборът на млада компания като Бувелко има много предимства. Израстваме бързо в развитието си. Все повече нови колеги се присъединяват към нашия екип и също се изграждат нови производствени мощности.

Съвременни машини

Цялата металообработка се извършва  изцяло от нас . Произвеждаме полуфабрикати и готови продукти от стомана, алуминий и неръждаема стомана.

С нашите модерни високотехнологични машини, ние имаме възможността за изработка  на висококачествени продукти. От рязане и обработка на суровини до заваряване и окончателно завършване на изделия.

Благодарение на големия ни запас от материали, експертен подход и гъвкавост, ние можем да предложим продукти в големи и по-малки количества на много конкурентни цени и при кратки срокове за доставка.

Качествената металообработка е от основно значение за нас

Качеството е от първостепенно значение за нас  и се стремим  да го поддържаме високо.

Бувелко ЕАД предлага различни решения за вашите нужди. Може да предложим и  обсъдим  услуги които не са представени в сайта

Ние отделяме точно толкова внимание за довършителните работи на вашия продукт, колкото и качеството на целия производствен процес. Това е единственият начин да гарантираме на компаниите благоприятно съотношение цена-качество, гъвкавост и фокус върху клиентите.

Нашите силни страни

Познания и компетентност

Всеки колега е специалист в своята област и може да представи необходимите компетенции. Ние имаме задълбочени познания в металообработването, обработката на листов материал, лазерното рязане и конструирането на машини и продукти. Заедно формираме сплотен екип.

Голямо желание

Ние сме млада компания, която е в крак със съвременните техники и знания. Със старанието, мотивацията и професионализма на нашите служители и модерните висококачествени машини и оборудване, можем да доставим вашите продукти с най-високо качество.

Само най-доброто за нашите клиенти

Благодарение на нашата страст и задълбочени познания в обработката на метали, ние сме в състояние да доставяме все по-добри продукти с кратки срокове на доставка, на по-добри цени. Ние сме много кооперативни и искаме само най-доброто за нашите клиенти.

Гъвкавост

Поради факта, че сме толкова гъвкави, можем бързо да отговорим на нуждите на клиентите и нашите производствени възможности.

Искате ли повече информация за нас или нашите услуги?